Home > Exchange, Exchange 2010, Microsoft > RU4 for Exchange 2010 SP1 removed…

RU4 for Exchange 2010 SP1 removed…


Just a quick one – as the title Suggests Microsoft recently pulled RU4 for Exchange 2010 SP1 due to a new-found bug.

http://blogs.technet.com/b/exchange/archive/2011/07/13/exchange-2010-sp1-ru4-removed-from-download-center.aspx

The current answer is one of two things;

1) Uninstall RU4

2) Apply the Interim patch for RU4 (KB 2581545). You will have to ring Microsoft for this (as it is not yet published) – however be warned that initially this KB number will not seem to exist. Best bet is to raise a call with the Exchange team (you will have this refunded as it is a bug/fix situation) – however I had to get to third-line Exchange guys before I got an “Yes, it’s here”. Also bear in mind that this will likely have to be removed before RU5 can be applied (when it is released).

Take care!

 

(For my own sanity I posted this as a comment ;

http://blogs.technet.com/b/exchange/archive/2011/07/13/exchange-2010-sp1-ru4-removed-from-download-center.aspx?CommentPosted=true#3443289)

About these ads
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: